Over ons

Wie zijn wij?

Consulere is een bedrijf met adviseurs met een liefde voor het vak. Onder andere administratieve, juridische en organisatorische vraagstukken worden met de gewenste gedrevenheid door onze adviseurs opgepakt. Wij voorzien onze klanten in hun behoefte om een heldere koers te varen in de toekomst.

MISSIE

Consulere is een veelzijdige zakelijke dienstverlener met een team van gedreven adviseurs die één gemeenschappelijke passie delen: het vereenvoudigen van uw werk met oprechte liefde voor het vak en een sterke betrokkenheid bij ondernemers. Wij realiseren deze vereenvoudiging door het gebruik van moderne boekhoudsoftware, een persoonlijke benadering bij het aanpakken van financiële en juridische bedrijfsvraagstukken, en een oplossingsgerichte aanpak bij projectmanagement, met speciale aandacht voor de non-profitsector.

VISIE

Rotterdam staat bekend als ondernemersstad bij uitstek. Met de Haven als boegbeeld staat Rotterdam centraal voor de vele ondernemers die de stad telt. Deze aantallen groeien met de jaren mee. De meeste innovatieve ondernemingen broeien in deze prachtige stad. Ook wij zijn aangestoken door de Rotterdamse ondernemersdrift en staan graag klaar om deze ambitie te delen met onze opdrachtgevers. Een toekomst zonder extra zorgen voor ondernemers. Daar staat Consulere voor. Consulere wil zich profileren als een betrouwbare full service dienstverlener op de zakelijke markt. Dit willen wij bereiken door de focus te leggen op de persoonlijke ontwikkeling van Consulere en onze expertise te delen met onze opdrachtgevers. Door deze kwaliteiten te leveren zijn wij vastberaden om het vertrouwen te winnen van organisaties uit heel Nederland. In onze dienstverlening hechten wij veel waarde aan de trends in de sectoren waarin wij actief zijn.

ERVARINGEN VAN OnZE KLANTEN

"Wij werken nu al bijna 3 jaar met Consulere. Als startend, snel groeiend bedrijf, hadden wij iemand nodig die verstand van zaken heeft en bekend is met het boekhoudsysteem Moneybird. We hebben het getroffen met zijn kennis en expertise! Ze geven eerlijk en duidelijk advies en zorgt ervoor dat wij al onze zaken en administratie keurig op orde houden. Ook erg prettig; ze zijn heel goed bereikbaar, reagearen snel en oplossingsgericht. Kortom; een erg fijne samenwerking!"

Isodeco B.V.

"As a freelancer I am very happy with Ali and his team. They have excellent knowledge of Moneybird and the Dutch tax system. Highly recommended!"

Inovent

"Ben erg blij met team van Consulere. Ze hebben een goede kennis van Moneybird en staan altijd voor mij klaar wat betreft vragen en advies."

Manual Music

"Ik ben zeer tevreden over de diensten van Consulere. Het zijn deskundige en vriendelijke medewerkers en hebben veel ervaring met het gebruik van Moneybird. Ze weten alle opties en issues van het programma. Daarnaast zijn ze ook erg goed in de fiscale vraagstukken."

4everaloevera

“Mijn boekhouder is absoluut geweldig! Ze zijn professioneel, toegewijd en deskundig. Ze begrijpen mijn bedrijfsbehoeften en leveren waardevolle inzichten. Daarnaast blijven ze up-to-date met belastingen en financiële regelgeving. De communicatie is uitstekend en ik kan altijd op hen rekenen. Kortom, ik beveel ze sterk aan!”

RMS VLOEREN

Uitstekende service voor een goede prijs. Denkt ook met je mee buiten de scope van de opdracht.

Gale Ventures B.V.

NEEM CONTACT OP

Adres

Rietbaan 2
2908 LP Capelle aan den IJssel

Telefoon

010 2613180 

E-mail

info@consulere.nl

Volg ons