Branches

AANDACHTSGEBIED

Wij focussen ons op MKB-bedrijven in Zuid-Holland, maar zijn ook actief in andere provincies. Wij streven naar een gezonde groei van ons klantenbestand door de nadruk te leggen op de service die wij bieden. Door onze huidige klanten optimaal te voorzien van diensten, streven wij onder andere naar een uitbreiding van de klantenkring. Niet alleen MKB-bedrijven behoren tot onze focusgebied, maar Zzp’ers en eenmanszaken en non-profit instellingen krijgen eveneens de focus vanuit Consulere.

MVO

Wij geloven dat door samen te werken met ANBI-instellingen en sociale doelen, we gezamenlijk kunnen bouwen aan een betere toekomst voor iedereen. Onze toewijding aan maatschappelijk verantwoord ondernemen blijft onverminderd en we blijven streven naar manieren om onze impact te vergroten en de wereld om ons heen te verbeteren.

 

Dankzij uw steun en vertrouwen kunnen we blijven bijdragen aan ANBI-instellingen en sociale doelen en daarmee ons MVO-doel verwezenlijken. Samen kunnen we een verschil maken en een positieve verandering teweegbrengen in onze samenleving.

 

Bedankt voor het kiezen van Consulere als uw partner in maatschappelijk verantwoord ondernemen. Samen bouwen we aan een betere wereld.

NEEM CONTACT OP

Adres

Rietbaan 2
2908 LP Capelle aan den IJssel

Telefoon

010 2613180 

E-mail

info@consulere.nl

Volg ons